Yhteistyössä 2021: Pikku Pingviinit

30.11.2021

Pikku Pingviinit tukena Haminan Hyvän Mielen Jouluaatto- tapahtumassa.

Tammikuussa 2021 saimme postia Anne Kolehmaiselta, hänellä kun oli aivan mahtava ajatus; Voisiko Pikku Pingviinit luoda omaa grafiikkaa Haminan Hyvän Mielen Jouluaatto- tapahtumaa ajatellen?

Ei kahta siiveniskua mennyt kun suostumme mukaan. Onhan rakkaus, turva, läheisyys ja muista välittäminen Pikku Pingviinien ydinajatus kaiken hupsuttelun keskellä. Ja yhteinen projekti kuulosti jännittävältä ajatukselta Tamperelaiselle pienyritykselle!

Ja niin tupsahti vahvalle akryylille tarkoitetulle paperille 2 suloista teemaa; "Jouluaatto" ja "Lahjani sinulle". Nämä teokset ovat molemmat kokoa 30cm kertaa 40cm.

Jouluaatto- teos kuvaa nimensä mukaisesti aattopäivän askareita; koristeita, jännitystä, yhdessäoloa lahjojen odottelua. Koska yhdessä olemme enemmän, ja voimme paremmin.

Lahjani sinulle- teos kuvaa sitä ajatusta, että aina joulun ei tarvitse olla tietynlainen ollakseen ikimuistoinen. Ajatus kun jo tekee joulun. Ja hieman sitä että juu, vaikka luvattiin että vain yksi lahja, joskus vain hieman innostuu rakkaansa ilahtumista ajatellessaan.

Pingviinimme halusivat lahjoittaa nämä alkuperäiset maalaukset huutokaupattavaksi Annen kautta, jotta saataisiin kokoon mahdollisimman paljon rahaa jouluisia ruokakasseja varten. Haminan Hyvän Mielen Jouluaatto myy myös joulukortteja näillä kahdella teemalla, jotka on luotu juuri heitä varten.

Halusimme tehdä vielä vähän enemmän, joten kaikista kauttamme ostettujen joulutuotteiden tuotoista lahjoitamme jouluruoka kasseihin vielä 10% . Saatavilla verkkokaupastamme on joulumukeja, vilttejä, kassia, ja tietenkin joulukorttisettejä.

Tämä yhteistyöprojekti on ollut meille suuri kunnia-asia, ja toivomme että Haminan Hyvän Mielen Jouluaatto saa tavoitteensa; 60 ruokakassia lahjoitusvaroin kokoon. Suuri kiitos siitä, että saamme olla kanssanne tässä upeassa tapahtumassa mukana.

Hengessä mukana täältä Tampereelta,

Terhi Lehtomäki

Pikku Pingviinit

www.pikkupingviinit.com 

Terhi Lehtomäen luoman alkuperäiset Pikku Pingviini kuvat "Jouluaatto" sekä "Lahjani sinulle" tulemme huutokauppaamaan Facebookissa, jolloin tuotto lahjoitetaan joulun pienkeräykseen. Käy tutustumassa kuviin tarkemmin Pikku Pingviinien kotisivuilla!