Vuoden 2022 Pienkeräys

27.10.2022

Vuoden 2022 Poliisin lupaviranomaisen hyväksymä pienkeräyslupa on vahvistettu. Saamme tänäkin vuonna kerätä luvallisesti rahaa haminalaisten jouluruokaan. Tänä vuonna tavoite on vähintään 3000euroa, jolloin pystymme auttamaan 100kpl joulukinkkujen muodossa. Lue lisää Lahjoita osiossa.

Joulunkinkut on ennakkoon varattu ja tilattu tutun ja turvallisen yhteistyökumppanin kautta: 

Sari Savinen & Co ja Haminan itäväylän K-Market

Mikäli keräysvarat mahdollistavat, tulemme jakamaan joulukinkkujen lisäksi muutakin jouluista ruokaa näiden kylkeen. Toisin sanoen, 100 joulun ruokakassia olisi se lopullinen tavoite! 

Tämä vuosi on kuitenkin haastava. Maailmantilanne on mikä on, myös taloushuolet painavat entistä kovemmin myös muita tahoja kuin yksityisiä kotitalouksia. Keräyksiä ja avuntarvitsijoita on paljon. Tästä syystä mitään emme voi luvata ennen kuin näemme kuinka hyvin keräyksemme lähtee tänä vuonna liikkeelle. 

Olen myös joutunut luopumaan ajatuksesta, että varsinaisen jouluaaton tapahtuma toteutuisi aiempien vuosien tapaan. Siihen ei yksinkertaisesti riitä voimavarat saati resurssit tänä vuonna. Mietimme vielä josko voisimme järjestää karsitussa muodossa esim. jouluaaton aamupäivän puurohetken, tai vaihtoehtoisesti järjestäisimme sen yhteisöllisen joulutapahtuman ruokajaon yhteyteen. Ehdimme tätä onneksi miettiä vielä porukalla.

-Anne