Vuoden 2022 Haminan Jouluaaton valmistelut ovat käynnissä!

11.10.2022

Vuosi on taas pyörähtänyt. Sesonki alkaa jouluvalmisteluille, myös Haminan Jouluaaton osalta. Tämän vuoden tapahtuma on järjestyksessään jo 5s. Aika rientää kuin siivillä!

Vuoden 2022 tavoitteena on jakaa 100 jouluista ruokakassia luvallisen pienkeräyksen turvin, sekä toteuttaa itse jouluaaton fyysinen juhla Haminan Wanhalla Työskillä 24.12.2022. Korona on viimeiset 2 vuotta estänyt itse tapahtuman järjestämisen, ja täysin haasteitta emme ole tänäkään vuonna. 

Suurin haaste on käytettävissä oleva aika. Yksityishenkilönä järjestäjän roolissa nimittäin. Alun tapahtumien järjestämiseen allekirjoittaneella oli huomattavasti enemmän aikaa, koska olin tuolloin opiskelijan roolissa. Nykyiseltään erittäinkin vahvasti kiinni työelämässä oman kokoaikaisen palkkatyöni puitteissa. 

Toisin sanoen, vuoden 2022 tapahtumajärjestelyt ovat vahvasti kiinni siitä, että kuinka monta vapaaehtoista saan avukseni ns. operatiiviseen toimintaan. Kaikkiin niihin valmisteluihin ja järjestelyihin mitä Haminan Jouluaaton järjestäminen vaatii. On sitten kyse sosiaalisen median kanavien päivittelyistä, blogikirjoituksista, kuvia, videoita ja nettisivujen päivittämistä. 

Toivotan siis avosylin vastaan jokaisen vapaaehtoisen, joka haluaa olla mukana auttamassa!

Poliisin lupaviranomaisten myöntämä luvallinen pienkeräys toteutuu joka tapauksessa, ja tämän vuoden tavoitteena on auttaa haminalaisia kotitalouksia 100 jouluisen ruokakassin tai -lahjakortin voimin. Tämän lupaan. Hakemus pienkeräykselle toteutuu vielä tämän viikon aikana. 

Tavoitteet ovat korkealla, vain toteutus hakee vielä paikkaansa. 

Toivotaan kuitenkin, että tänä vuonna Haminassa toteutuu kaikkien aikojen joulu!

Sydämellä,

-Anne