Pienkeräys sekä ruokakassijako 2021= lähti taas lapasista

18.12.2021

Haminalainen yhteisöllisyys näyttää taas voimansa

Viimeiset viikot ovat vilahtaneet ohi vauhdilla. Ei ole ehtinyt kissaa sanoa kun jo huomaa, että yhtäkkiä joulu on alle viikon päästä. Kirjaimellisesti viikon päästä tähän aikaan, vietetään jo joulupäivän iltaa. Valmistaudutaan uuteen työviikkoon, sekä vuoden vaihtumista jälleen uuteen.

Vaan vielä ennen sitä... Ensi torstaina 23.12.2021 toteutamme tämän vuoden Haminan Jouluaaton nimissä tähän astisesti suurimman joulun ruokakassijaon:

Yhteensä 65kpl joulun ruokakasseja haminalaisille apua tarvitseville kotitalouksille

10kpl joulun lahjakortteja ruokakauppaa, kymmeneen eri haminalaiseen kotiin

Yli 30 lasta ja nuorta saavat erikseen pieniä joulun muistamisia pesuaineiden, pienten lahjojen ja villasukkien muodossa

33 koiraa

25 kissaa

Kani

Akvaariokaloja

Undulaatteja

Muistamme siis myös ruokakassien saajien lapsia sekä lemmikkejä

Kaikki tämä apu mahdollistetaan luvanvaraisen pienkeräyksemme turvin, johon myös haminalaiset yrittäjät, yritykset sekä yksityishenkilöt ovat lähtenee mukaan. Lopullinen keräyssumma varmistuu vielä, mutta se on jo nyt arviolta tuplaantunut viime vuoteen verrattuna.

Sanattomaksi tämä kaikki vetää. Mikään näistä avuista ei olisi mahdollista ilman tätä pienkeräystä. Kiitos heille ketkä jossain suuressa viisaudessa ovat päättäneet mahdollistaa myös yksityishenkilöiden luvanvaraisen rahankeräyksen...

75 haminalaista taloutta... Satoja ihmisiä... Kymmeniä eläimiä...

Kiitos heidän kaikkien puolesta.

Työ jatkuu vielä, mutta olemme jo loppusuoralla. Tämä vuosi pistetään vielä pakettiin itse jaon osalta, sekä vielä loppuraportoinnit Kotkan lupaviranomaisille pienkeräysvarojen käytöstä. Blogiin laitamme myös sen Grande Finalen.

-Anne-