Mistä Kaikki Alkoi? (2018)

14.11.2021

Se tunne kun...

Teksti siirretty alkuperäisiltä sivuilta (2018)

Marraskuu. Joko saa ihan julkisesti jouluhössöttää? Kiitos kun löysit tiesi tänne!

Minun nimeni on Anne, ja toimin yksityishenkilönä järjestäjän roolissa tapahtumalle Haminan Hyvän Mielen Jouluaatto. Tähän blogiin on tarkoitus kirjoitella jouluun, Haminaan, haminalaisiin, yhteisöllisyyteen ja itse jouluaattoon liittyviä asioita. Kuinka kaikki alkoi, missä ollaan nyt ja minne ehkä joskus vielä päädytään?

Haminan Jouluaatto järjestetään nyt toista kertaa. Täysin talkoo- ja vapaaehtoisvoimin, kymmenien ja taas kymmenien eri tahojen ja henkilöiden avulla. Itse jouluaatto Työskillä rakennetaan 100 hengen tarpeisiin, mutta apua ja joulumieltä, lähtee kauttamme monelle muullekin ihmiselle yhteistyökuvioiden kautta. Tulen näitä aukaisemaan lisää tulevissa postauksissani. 

Olen todella innoissani tämän tapahtuman osalta, koska tänä vuonna toiminta, ja toivottavasti myös näkyvyys, laajenee. Henkilökohtainen tavoitteeni on luoda tästä tapahtumasta Haminaan jatkuva perinne, tapahtuma, joka korostaa haminalaista yhteisöllisyyttä sekä auttamisen halua. Jos minä tähän pystyn, kuka tahansa pystyy. Toivon, että tämä blogi myös inspiroisi sellaisia ihmisiä, jotka ehkä omilla paikkakunnillaan ottaisivat haasteen vastaan, ja lähtisivät luomaan omanlaisiansa yhteisöllisiä jouluperinteitä. Koska joulu kuuluu kaikille!

Tällä hetkellä taitaa olla 41 yötä jouluun. Reilu kuukausi. Pidetään siis tonttulakeista kiinni ja matkaan! Ilolla, sydämellä ja lämpimällä joulumielellä.

Sydämellä; -Anne-